NL Leert Door! - Wordt mentaal sterk

Vanaf 1 december 2020 kon je weer meedoen!! VOl
Maak gebruik van gratis loopbaan- en scholingsadvies ter waarde van € 700.

De coronastress en thuiswerken hebben impact op medewerkers. Veel mensen lopen vast in de huidige situatie en de impact vraagt iets van de mentale fitheid en flexibiliteit. Daarbij komt dat de huidige situatie eveneens nog voor een golf van reorganisaties teweeg kan brengen en dit heeft een groot aantal mensen, jong en oud aan het denken gezet. Wat gebeurt er met mij in de nabije toekomst? Bestaat mijn baan nog wel? Hoe kan ik mijn talenten benutten om mee te gaan met de komende veranderingen? Misschien heb je er überhaupt nog niet over nagedacht.

Wederom stelt de overheid 50.000 loopbaanadviezen t.w.v € 700 beschikbaar vanaf 1 december. Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd komt in aanmerking om deel te nemen aan NL Leert Door! Werkend, niet-werkend, ZZP-er of flexwerker…….

Het betreft een Loopbaan APK waarin je een arbeidsmarktscan, interesse- en competentiescan invult en 3 gesprekken voert om inzicht te krijgen in jouw huidige arbeidsmarktpositie en mogelijkheden (bijvoorbeeld volgen van scholing wat tot €1000, – gesubsidieerd kan worden) om die positie te verstevigen.

Reflectie – Perspectief – Veranderen – Regie
Samen met onze partner ontwikkelen wij adviestrajecten en vragen de subsidie voor je aan bij de overheid. Wij laten jou laten begeleiden door onze gekwalificeerde NOLOC-NOBCO* loopbaanadviseurs en daarnaast is er de mogelijkheid een online of ‘blended’ scholingsactiviteit te volgen bij de Carriere Buddy Academy. Als geen ander ben je je bewust van het belang van 21e eeuwse skills en je schoolt je daarin graag bij. Jij wilt toch graag een mentale vitale krachtpatser zijn?

Ook korte cursussen
Vanaf eind 2020 is het mogelijk gratis online scholingsactiviteiten te volgen. Deze partijen bieden, gebruik makend van de regeling, kosteloze online scholing aan. Naar verwachting is het aanbod van kosteloze online scholing per december 2020 beschikbaar. Het kan gaan om kortdurende cursussen om een specifieke vaardigheid te leren, vakgerichte bijscholing of de eerste module van een langer omscholingstraject. Zo kun je vaardigheden leren om ander werk te kunnen verrichten binnen de organisatie waar je al werkt, of om beter inzetbaar te worden bij andere bedrijven. Maar het kan ook jouw eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere kansen op werk. Opleiders kunnen de kosten van deze (online) scholingsactiviteiten verhalen op de subsidieregeling NL leert door.

Zodra deze ingaat of bekend wordt gemaakt kun je je bij ons inschrijven, so stay tuned en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Dus wil jij…on

                      Hoe vraag je een ontwikkeltraject aan?

Online Formulier

Door een online aanvraag formulier in te vullen, kun je snel voor een ontwikkeltraject aanvragen. Scroll door voor het aanvraagformulier.

E-mail

Heb je vragen of meld jij je liever per mail aan?

Telefonisch/WhatsApp

Wil je meer informatie over het ontwikkeltraject? Dan staan wij jou graag te woord. Mocht je onze voicemail inspreken, dan bellen wij binnen 24 uur terug.
            Download onze brochure kandidaten en schrijf je in!

Download de brochure/inschrijfformulier en toestemmingsformulier;  Vul deze compleet in en stuur deze  samen met jouw geldig legitimatiebewijs terug naar info@decarrierebuddy.nl

Of neem even telefonisch contact met ons op T:06 10845573

test1

Beste bezoeker, deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgegevens.