Waar wij voor staan en voor gaan

Wij staan voor vitaliteit.

Voor jou als werkgever staan we voor vitaliteit in je organisatie, met medewerkers die met nieuwe skills steeds weer het beste uit zichzelf halen. Dat noemen wij ‘happy productive’. En omdat jij dit mogelijk maakt, blijven ze graag bij je werken.

Wij staan voor jou als vitale professional die is aangehaakt op de skills van de 21e eeuw en gaat voor een gezonde work-life balans. En jij werkt graag in een organisatie die daar de ruimte voor geeft. Een echte win-win!

Wij zijn zelf vitaal, met gedreven medewerkers die soms wel, soms niet in dienst zijn en die allemaal met hart en ziel gaan… voor jou.

Want ‘over ons’ gaat over jou.

Werkgevers bieden wij:

Medewerkers bieden wij:

Maak kennis met ons team!

De ‘happy productive’ medewerkers in onze 21e eeuwse netwerkorganisatie zijn soms wel, soms niet in dienst bij De Carrière Buddy. Wat deze professionals allemáál gemeen hebben? Ze gaan met hart en ziel… voor jou.

Maak hieronder kennis met ons topteam.

Corrina Kruyt CEO & CFO

Wim Scheick

Medewerker Projecten & Recruiter

Amelia Sealey

Carrière Buddy Coach

Robbert Bloemendaal

Taalkunstenaar

Maarten van Willigen & Anne-Jan Spoelstra

Website fenomenen

Linda dorlandt& Remi-Armand Collares

Team builders

Farzad Henareh

Chief Commercial Officer (CCO) Studytube

Roger Kerstens

De Personeel Specialist

Elise burger

Adviseur, trainer & coach Vitaliteit

Andrew Hickson

Marketing Wizzard

Partners

In onze DCB Academy bieden wij 21e eeuwse skills aan. Vaak blijkt uit onze Talent Management Analyse dat daarnaast (bij)scholing in specialistische disciplines nuttig is. Wij willen graag dat dit bij de allerbeste aanbieders gebeurt, zodat onze eigen kwaliteit gematcht wordt. Daarom hebben wij alvast een selectie gemaakt. Hieronder staan onze kampioenen!