Slimregeling: Subsidie voor duurzame ontwikkeling in het MKB

Werkgevers kunnen subsidie aanvragen voor leercultuur, loopbaancoaching en ontwikkelen van medewerkers. Met deze SLIM-regeling kan de werkgever een financiële bijdrage ontvangen om loopbaanadviezen voor werknemers te krijgen, de vaardigheden van het personeel up-to-date te houden of om een bedrijfsschool op te richten. Het doel van deze regeling is om leren en ontwikkelen in het MKB te stimuleren. Het gaat om flinke bedragen.

Daarnaast geldt deze regeling in het bijzonder voor de grootbedrijven in de landbouw-, horeca- en recreatiesector. Ook kunnen samenwerkingsverbanden, bestaande uit minstens twee MKB-bedrijven, een aanvraag indienen. O&O-fondsen, brancheorganisaties, werkgeversverenigingen, werknemersverenigingen en onderwijsinstellingen kunnen als hoofdaanvrager subsidie aanvragen.

Waarvoor kun je de subsidie aanvragen?
De doorlichting van de onderneming met als resultaat een opleidings- of ontwikkelplan gericht op het inzichtelijk maken van de scholingsbehoefte vanuit het perspectief van de onderneming;

Maximale bijdrage
Voor een kleine onderneming is de subsidie 80% van de kosten die voor subsidie in aanmerking komen met een maximum van € 24.999.
De subsidie is voor een middelgrote onderneming 60% van de kosten die voor subsidie in aanmerking komen met een maximum van € 24.999.
Voor het grootbedrijf is de subsidie 60% van de kosten die voor subsidie in aanmerking komen met een maximum van € 200.000.
Voor samenwerkingsverbanden bedraagt de subsidie 60% van de kosten die voor subsidie in aanmerking komen met een maximum van € 500.000.

Tip:Van 1 tot 30 september 2020 opent het 2e tijdvak (mkb-ondernemingen) waarin deze subsidie aan te vragen is.
Wil jij jouw onderneming op een next level brengen? Neem contact met ons op. Samen zorgen wij voor een plan waarmee jouw bedrijf de toekomst aankan. SLIM idee toch?

In deze menukaart vind je een helder overzicht van de activiteiten waarvoor je de SLIM-subsidie kunt krijgen.

Download

Ook nieuwsgierig geworden wat wij kunnen doen om jouw bedrijf duurzaam inzetbaar, toekomstgericht en met vitale medewerkers te maken middels SLIM?

Ook nieuwsgierig geworden wat wij kunnen doen om jouw bedrijf duurzaam inzetbaar, toekomstgericht en met vitale medewerkers te maken?

DOWNLOAD ONZE BROCHURE PROJECT AANPAK SLIM

            Download onze brochure kandidaten en schrijf je in!

Download de brochure/inschrijfformulier en toestemmingsformulier;  Vul deze compleet in en stuur deze  samen met jouw geldig legitimatiebewijs terug naar info@decarrierebuddy.nl

Of neem even telefonisch contact met ons op T:06 10845573

test1

Beste bezoeker, deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgegevens.