Een SLIM plan voor een duurzame toekomst

Het is geen gemakkelijke tijd voor jou als ondernemer. De wereldwijde corona-uitbraak heeft invloed op elk bedrijf in de wereld en zet ons allemaal op scherp. Aanpassingsvermogen, flexibiliteit en creativiteit zijn je beste vrienden (echte #21eEeuwSkills ), en stilstand is achteruitgang. Dat was natuurlijk altijd al zo, maar zeker in deze periode is het extra belangrijk om je zaakjes goed op orde te hebben en toekomst-proof te zijn. Dat weet je, dat wil je, en daar word je ook constant aan herinnerd, maar dat wil niet zeggen dat het zo simpel is. Of dat je weet waar je moet beginnen. Misschien heb je al een stapeltje ideeën klaarliggen om je onderneming naar the next level te brengen, maar je weet ook: voor niks komt de zon op. Dus waar haal je het budget voor die mooie plannen vandaan, je moet toch ook nog je boterham kunnen verdienen?

Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan. Er zijn initiatieven die jouw bedrijf een steuntje in de rug kunnen geven om je toekomstvisie waar te maken. Ook dát weet je wel. Misschien doet de SLIM-regeling je een belletje rinkelen? (Zo niet, of als je denkt: ‘jawel, ik hoor een belletje, maar hoe zat het ook alweer’, lees dit dan even.) Of ben je al helemaal op de hoogte van de ins en outs van de SLIM-subsidie, maar twijfel je nog of het wel de moeite waard is? Want let’s be fair, hoe aantrekkelijk zo’n financiële tegemoetkoming ook is, in tijden van corona heb je ook wel wat anders aan je hoofd dan subsidieaanvragen en toekomstmuziek. Da’s toch eigenlijk een extraatje dat wel even kan wachten? Het heden is al uitdagend genoeg, de toekomst komt vanzelf wel.

Nou nee, think again. Hét moment om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen, is nu. Want de huidige SLIM-regeling is er voor jou, de vitale ondernemer die net dat extra zetje kan gebruiken om te doen wat je altijd al wilde: je bedrijf en je medewerkers door de corona-situatie heen loodsen, maar ook klaarstomen voor wat er komen gaat. Dit is de uitgelezen kans om nog eens de balans op te maken. Of heb je dat misschien al gedaan? Ga maar eens na. Welke skills mis je op dit moment in je team? Waar vragen je medewerkers om? Wat gaat er goed, en wat loopt nog niet helemaal gesmeerd? En we snappen je wel, hoor: natuurlijk wil je het beste voor je bedrijf en je team, maar ja, er heerst een wereldwijde crisis die alles op zijn kop zet en je hebt nog zo veel te doen.

Daarom gaan wij jou helpen. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste manier om SLIM om te gaan met de huidige situatie en jouw bedrijf met je medewerkers ‘happy productive’ te maken. We stellen samen een ontwikkelingsplan op, helemaal op maat gemaakt voor jouw bedrijf en jouw mensen. Een strategisch en tegelijkertijd persoonlijk plan om je organisatie en je team te helpen aan de #21eEeuwSkills die nodig zijn om te kunnen groeien in deze wereld die veranderlijker is dan ooit. Een plan dat bovendien aansluit op de eisen om in aanmerking te komen voor de SLIM-regeling. Vanzelfsprekend helpen we je ook met de aanvraag van de subsidie. Dat is nog eens een SLIM plan!

Een tipje van de sluier, hoe je dat zou kunnen oppakken?
Begin met een inventarisatie wat je bedrijf op korte termijn nodig heeft om te blijven draaien gedurende de corona-crisis. Kijk ook welke competenties en kennis je medewerkers nodig hebben om zich snel aan te passen in deze periode.

Maak een plan van aanpak met de volgende onderdelen:
1. Strategisch Ontwikkelplan
2. Individueel Ontwikkelplan
3. Test & implementeer een leermethode in een Leeromgeving voor je medewerkers

Benieuwd hoe zo’n plan eruit ziet en wat onze aanpak precies is? Of heb je vragen over de SLIM-regeling? Kijk eens rond op onze website, lees de brochure , of geef ons gewoon een belletje. We kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan.

Behalve de SLIM-regeling geeft ook de NOW2-regeling via het “NL leert-door” plan mogelijkheden om je medewerkers om te scholen. Hier gaan wij binnenkort uitgebreider op in.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerd

            Download onze brochure kandidaten en schrijf je in!

Download de brochure/inschrijfformulier en toestemmingsformulier;  Vul deze compleet in en stuur deze  samen met jouw geldig legitimatiebewijs terug naar info@decarrierebuddy.nl

Of neem even telefonisch contact met ons op T:06 10845573

test1

Beste bezoeker, deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgegevens.